Service en kwaliteit

Samen werken aan tevreden patiënten!

Uw belang is ons belang

Meedenken in plaats van klakkeloos uitvoeren. Samenwerken in plaats van éénrichtingsverkeer. Geeft u de kleur A3 door, dan kijken wij voor wie de prothese is bestemd. Een oude man of een jonge vrouw? Smal of bol gezicht? We willen de patiënt persoonlijk zien. Wij geloven in de driehoeksverhouding tandarts-patiënt-lab. We zijn bereid daarvoor een stap extra te zetten. Want alleen als de details kloppen mag je tevreden patiënten verwachten.

5 jaar garantie

Wij staan voor onze kwaliteit. Daarom geven we vijf jaar garantie. Zijn er onverhoopt toch problemen, dan kunt u er op rekenen dat we die per direct oplossen. Met veertien medewerkers staan wij garant voor continuïteit en flexibiliteit.

Spoedwerk verzorgen we direct

U wilt vlot schakelen. En directe actie bij spoedgevallen. Halen en brengen moet goed zijn geregeld. Wij staan voor u klaar. Dat geldt ook voor onze koeriers.

Samen werken = elkaar kennen

Elke tandarts zet zijn eigen accenten. Wij willen weten wat u wilt en hoe u werkt. Met welke systemen. Daar spelen wij op in. Dat betaalt zich uit in tijdwinst doordat we vlot kunnen samenwerken.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

U wilt kwaliteit, omdat u tevreden patiënten wilt. Wij leveren hoogwaardig maatwerk tegen een passende prijs.

Snelmenu Tandartsen

 

Techniek en producten
 Service en kwaliteit
Nieuwe ontwikkelingen
Historie
Contact

Meer informatie of een afspraak maken?
Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact op met 013 536 20 06 of stel u vraag via het contactformulier op de site.